1.4.2015

Helppo ananaskirsikkapasha

Ostin kaupasta ananaskirsikoita ja mietin, mihin niitä käyttäisin. Tavallisesti niitä käytetään vain leivonnaisten tai jälkiruokien koristeeksi. Päätin yhdistää ne pashajälkiruokaan. Lemon curd purkki odotti jääkaapissa, joten helppo jälkiruokaidea oli valmis.




Helppo ananaskirsikkapasha 
(6 annosta)

2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) rahkaa
n. 1 dl lemon curdia (Mackays)
100 g ananaskirsikoita
3/4 dl rusinoita
n. 3/4 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna tai mantelirouhetta
  • Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahka ja lemon curd. Lisää lemon curdia vähitellen, välillä maistellen, kunnes saat seoksesta sopivan makean. 
  • Poista ananaskirsikoista suojalehdet, huuhdo ananaskirsikat ja paloittele ne. 
  • Lisää pashaan ananaskirsikat (jätä osa koristeeksi), rusinat ja pistaasit. 
  • Annostele laseihin. Koristele ananaskirsikoilla ja pistaaseilla.
Vinkki! 
  • Anananskirsikat voit korvata mango- tai persikkakuutioilla. Myös tyrnimarjat käyvät.


Hyvää Pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti